Contact

Euser Care is op verschillende manieren bereikbaar. We willen u vragen om niet acute vragen via onderstaand contactformulier te stellen. Dit omdat we veelal druk bezig zijn met het verlenen van zorg.

[[[["field9","equal_to","Informatie"]],[["email_to",null,"info@eusercare.nl"]],"and"],[[["field9","equal_to","Bestuur"]],[["email_to",null,"esther@eusercare.nl"]],"and"],[[["field9","equal_to","Administratie\/facturatie-afdeling"]],[["email_to",null,"administratie@eusercare.nl"]],"and"],[[["field9","equal_to","Secretariaat algemene zaken"]],[["email_to",null,"info@eusercare.nl"]],"and"],[[["field9","equal_to","Aanmelden pati\u00ebnt"]],[["email_to",null,"zorg@eusercare.nl"]],"and"],[[["field9","equal_to","Sollicitatie"]],[["email_to",null,"esther@eusercare.nl"]],"and"],[[["field9","equal_to","Informatie algemeen"]],[["email_to",null,"info@eusercare.nl"]],"and"]]
1 Step 1
Contactformulier
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Voor acute vragen:

06 – 12 62 11 11

Huisartsen en specialisten kunnen contact opnemen via het mobiele nummer om een patiënt aan te melden of voor intercollegiaal overleg.